Ingrediënten:
- 30 gram havermout (6 eetlepels)
 - 250 milliliter halfvolle melk
 - 1 eetlepel lijnzaad
 - 1 kleine, rijpe banaan
 - 1 theelepel cacaopoeder
 - 5 verse aardbeien
 - 1 handje blauwe bessen
 
Bereiding:
- Overnight oats maak je de avond van te voren klaar.
 - Pel de banaan en prak hem fijn met een vork.
 - Meng in een schaaltje de halfvolle melk, de havermout, de geprakte banaan, het lijnzaad en het cacaopoeder en roer goed door elkaar.
 - Dek het schaaltje af met plasticfolie en laat het de hele nacht in de koelkast staan.
 - Snijd de volgende ochtend de verse aardbeien in stukken en voeg deze samen met de blauwe bessen toe aan de overnight oat.
 - Drink bij dit ontbijt nog een kop thee of koffie zonder suiker
 
                                
                
Reactie plaatsen
Reacties