Tropische salade met kip, paprika en ananas

Gepubliceerd op 26 april 2019 om 08:59

Lunchgerecht, 4 personen
 

Ingrediënten:

  • 300 gram kipfilet (in blokjes)
  • 4 ananasringen/schijven
  • 1/2 komkommer
  • 3 bosuitjes
  • 75 g kropsla/botersla
  • 2 puntpaprika's
  • 4 flinke eetlepels magere yoghurt
  • 2 theelepels kerriepoeder
  • citroensap

 

Bereiding:

  • Mix de yoghurt met het kerriepoeder, en wat citroensap, zout en peper naar smaak.
  • Bak de blokjes kipfilet gaar met wat peper en extra kerriepoeder. Snijd ondertussen de paprika in reepjes en de bosui in ringen. Bak even mee met de kip.
  • Doe het geheel in een kom en voeg de komkommer (in stukjes) en ananas (in stukjes) toe. Roer de dressing erdoor en klaar.
  • De salade is zowel lauwwarm als koud heerlijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.