Ingrediënten:
- 100 gram fijn gesneden witte kool
- 100 gram fijn gesneden rode kool
- 100 gram julienne geraspte wortel
- 1 eetlepels halvanaise
- 1 eetlepel magere yoghurt
- 1 limoen
- 1 handje rozijnen
- 1 handje ongezouten amandelen
Bereiding:
- Snijd of rasp de witte kool, rode kool en geraspte wortel in fijne reepjes.
- Meng in een kom de halvanaise, magere yoghurt met het sap van de limoen.
- Voeg de fijn gesneden groentes toe en roer goed door elkaar.
- Voeg een handje rozijnen toe en zet koud tot gebruik.
- Voeg vlak voor gebruik een handje gehakte amandelen toe.
Tip: Deze salade maak je in een handomdraai als je voorgesneden groente gebruikt.
Bevat per persoon 11 g eiwit, 34 g koolhydraten, 22 g vet (waarvan 2 g verzadigd vet), 11 g vezel, 0,5 g zout, 411 kcal.
Reactie plaatsen
Reacties