week 7!

Ben je klaar voor de challenge voor deze week? We eten een week we geen vlees of vis. We inspireren je iedere dag met een gezond vegetarisch recept. Eet je (weer) met ons mee? 

Lees meer »

week 6 tips

Om te bewegen hoef je echt niet altijd naar een sportschool te gaan. Thuis en in de buurt kun je ook volop oefeningen doen! Bijvoorbeeld met deze work-out: 20x naar zolder.

Lees meer »

week 6!

Beweegtip: Meer bewegen bereik je vooral door structureel meer beweging in te bouwen in je dagelijkse activiteiten. Lopend boodschappen doen, op de fiets je kinderen uit school halen, de auto verder weg parkeren, dagelijks een wandelingetje maken na het eten. Wat is jouw beste tip om dagelijks meer te bewegen? Post hem hieronder.

Lees meer »

week 5!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Vervang dan deze week je boterhammen bij de lunch voor een salade. Lunchen met salade zorgt al snel voor meer variatie en het draagt bij aan het eten van voldoende groente en vezels.

Lees meer »

week 4!

Morgen beginnen we met de 4e challenge: wandelen! Tijd om in beweging te komen en iedere dag 30 minuten te gaan wandelen!  Doe je (weer) mee?!

Lees meer »

Week 3!

Deze week schrappen we alle frisdrank uit ons menu. Voor je lichaam heb je elke dag drinken nodig, maar extra suiker? Nee dus. Lukt het jou een week lang geen frisdrank of limonade te drinken? Dat scheelt namelijk een berg aan loze calorieën.

Lees meer »

Week 2 gezonde start

Start de dag goed met dit kwarkontbijt:http://ow.ly/w9KJ30jqKxxAndere ideetjes voor deze week:- Havermout en warme melk met appelplakjes- Gekookt eitje, volkorenbrood, wat druiven- Magere yoghurt met gedroogde abrikozen en muesli- Wentelteefjes van volkorenbrood met rozijnen en kaneel

Lees meer »

Cursus

Vandaag weer lekker bijgeleerd in Limburg bij Thea Peeters-Bodelier GCN.. Groepscursus!

Lees meer »

Snack free week

Gezond tussendoortje: een volkorenboterham, een volkorencracker of een volkoren muesli bol is een prima tussendoortje. Beleg vandaag je boterham of cracker bijvoorbeeld met plakjes banaan of aardbei of besmeer dun met notenpasta. Dat stilt niet alleen je trek, maar levert jou ook waardevolle voedingsstoffen op

Lees meer »